За Нас

Image placeholder

ангел комерц

АНГЕЛ КОМЕРЦ е компанија која веќе 25 години работи во доменот на производството на браварските производи, урбана опрема и секаков вид метални конструкции, градежништвото... Нашиот погон е опремен со повеќе металопреработувачки машини чиј број постојано се зголемува со нови и посовремени машини, што ни овозможува постојано да го зголемуваме асортиманот, со кои се создаваат различен вид на производи. Се наоѓаме во Скопје, Маџари позади Детоил бензинската.

Image placeholder

дејности

  • МЕТАЛНИ КОНСТУРКЦИИ
  • МАРКЕТИ И ТРГОВИЈА
  • МЕТАЛОПРЕРАБОТУВАЧКИ УСЛУГИ
  • ГРАДЕЖНИ И ЗАНАЕТЧИСКИ РАБОТИ
  • ТЕКОВНО ОДРЖУВАЊЕ
  • ВОДОВОД И ОДВОД
  • ПРОДАЖБА, СЕЧЕЊЕ И ВИТКАЊЕ НА СИТЕ ВИДОВИ ЛИМОВИ

Контактирајте нè за повеќе информации и проекти