ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АНГЕЛ КОМЕРЦ се занимава со изведување градежни работи и металопреработувачка дејност

  • Изведување на покриви, надстрешници, тенди
  • Изведба на индустриски објекти и хали од метални конструкции
  • Завршни работи во градежништво
  • Градежна браварија
  • Внатрешни ентериери
  • Скали
  • Производство на иноксна опрема по НААСАР стандард
  • Производство на секаков вид на иноксни рафтови сталажи и други елементи
  • Производство на урбана опрема (контејнери, отпадни канти, канти за селективен отпад, клупи и др.)
  • Изведба на билборди и други светлечки реклами

УСЛУГИ

Сечење со ЦНЦ плазма
до 32мм

Повеќе

Сечење и виткање на
сите видови лимови

Повеќе

Електорграфско фарбање

Повеќе

наши проекти

Повеќе проекти

Контактирајте нè за повеќе информации и проекти